Nem is tudom, hol kezdjem...

Régóta akartam valami hasonlót indítani. Hívjuk azt blognak, naplónak, vagy csak egy saját oldalnak. Nem vagyok benne biztos, hogy sokat fogok ide írogatni, de végre rászántam magam, hogy készítsek egy blog oldalt. Ez is eredmény...

Személyes adatokat nem fogok közölni. Bár... Ez is csak nézőpont kérdése. Születési évet, helyet, lakhelyet, foglalkozást, stb. De ami a gondolataimat illeti. Azok is lehetnek személyesek, de ha ezeket nem akarnám leírni, akkor minek indítottam ezt az oldalt?

Célom, hogy saját tapasztalataim alapján boncolgassak már-már filozófikus témákat. Nem mondom, hogy helyesen fogom tenni, mivel nem Freud-nak hívnak. Valószínű, hogy sokan lesznek, akik nem értenek majd velem egyet sokmindenben. Az is előfordulhat, hogy nagyon elmegyek majd a saját, egoista, nárcisztikus nézőpontom irányába. Nembaj. Ennek ellenére megpróbálok majd objektívan szubjektív, és szubjektívan objektív lenni.

Elsőre ennyit, szarkazmussal, O'neil.

A bejegyzés trackback címe:

https://chrisoneil.blog.hu/api/trackback/id/tr671702005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sonordk 2010.01.26. 00:20:53

Kíváncsian várom az első témát.
süti beállítások módosítása